Вид алергии

За алергично заболяване говорим, когато се появят симптоми след контакт с дадено вещество или комбинация от вещества, които провокират имунната система и способността й да потиска реакцията.  Алергените могат да влязат в тялото по много начини – чрез вдишване, чрез храна, кожа, очи и т.н.  Основният провокатор е околната среда, в която работим и живеем.  Тя е тази, осигуряваща начина на излагане на алергени. Съществува обаче генетичен компонент, който предразполага някои хора към определени алергии.  Изключително важно е да се проучи средата, начина на хранене и семейната история на пациента.  Трите основни алергена – пшеница, краве мляко и кандида, често консумират имунния капацитет на организма, оставяйки го податлив на нови алергени.  Новата технология на Bicom Optima 34 има способността да тества много алергии и техните комбинации.  Да определи основния алерген и да открие най-добрия път за елиминиране от организма.  Можем също да тестваме вещества от вашата собствена среда.

  • Histamine
  • Barley
  • Oat
  • Carbohydrate
  • Maize
  • Rice
  • Rye
  • Wheat
  • Cereal Flour
  • Yeast
  • Gluten/Gliadin
  • Soy
  • Salicylic Acid
  • Bee/Wasp
  • Animal Hair/General
  • Goose Feather
  • Dogs
  • Insects
  • Rabbit
  • Cats
  • Guinea Pig
  • Horses
  • Cattle
  • Sheep
  • Pollen/General
  • House Dust
  • Hay Dust
  • Milk
  • Lactose
  • Protein
  • Chicken Egg
  • Fish
  • Poultry
  • Veal
  • Lamb
  • Beef
  • Pork
  • Pip Fruit
  • Stone Fruit
  • Citrus Fruits
  • Fructose
  • Nuts Mixed
  • Sweeteners
  • Colorants
  • Weed Preservative
  • Flavoring
  • Metals Detergents
  • Penicillin
  • Cold Allergy
  • Sun Allergy
  • Food Chemistry
  • Bacterial Impact
  • Domiciliary Toxins
  • Viral Impact
  • Heavy Metal Strain
  • Mycosis
  • Stress
  • Genetic Cause 
  • Main Allergen