Вид алергии
За алергично заболяване говорим, когато се появят симптоми след контакт с дадено вещество или комбинация от вещества, които провокират имунната система и способността й да потиска реакцията. Алергените могат да влязат в тялото по много начини – чрез вдишване, чрез храна, кожа, очи и т.н. Основният провокатор е околната среда, в която работим и живеем. Тя е тази, осигуряваща начина на излагане на алергени. Съществува обаче генетичен компонент, който предразполага някои хора към определени алергии. Изключително важно е да се проучи средата, начина на хранене и семейната история на пациента. Трите основни алергена – пшеница, краве мляко и кандида, често консумират имунния капацитет на организма, оставяйки го податлив на нови алергени. Новата технология на Bicom Optima 34 има способността да тества много алергии и техните комбинации. Да определи основния алерген и да открие най-добрия път за елиминиране от организма. Можем също да тестваме вещества от вашата собствена среда.
- Histamine
- Barley
- Oat
- Carbohydrate
- Maize
- Rice
- Rye
- Wheat
- Cereal Flour
- Yeast
- Gluten/Gliadin
- Soy
- Salicylic Acid
- Bee/Wasp
- Animal Hair/General
- Goose Feather
- Dogs
- Insects
- Rabbit
- Cats
- Guinea Pig
- Horses
- Cattle
- Sheep
- Pollen/General
- House Dust
- Hay Dust
- Milk
- Lactose
- Protein
- Chicken Egg
- Fish
- Poultry
- Veal
- Lamb
- Beef
- Pork
- Pip Fruit
- Stone Fruit
- Citrus Fruits
- Fructose
- Nuts Mixed
- Sweeteners
- Colorants
- Weed Preservative
- Flavoring
- Metals Detergents
- Penicillin
- Cold Allergy
- Sun Allergy
- Food Chemistry
- Bacterial Impact
- Domiciliary Toxins
- Viral Impact
- Heavy Metal Strain
- Mycosis
- Stress
- Genetic Cause
- Main Allergen